Što ste danas dobroga napravili za sebe?
Informacije za zdravje
Zagreb 19. ožujka 2018 Ivan Soče
Poštovani!Konačno imamo na hrvatskome jeziku knjigu u kojoj je cjelovito opisano djelovanje jednoga od najvažnijih vitamina koji se mijenja u hormon i utječe na sve što se događa u našem tijelu – to je vitamin D. Dosad je baš o tom vitaminu bilo najviše zabluda, a najmanje znanja, što svi skupo plaćamo. 

Moć vitamina D jedina je stručno recenzirana knjiga koju biste morali ponuditi svojim čitateljima jer znanje je najbolja preventiva i najučinkovitiji lijek.  

Kronično i veliko pomanjkanje vitamina D danas je zapravo normalno stanje jer cijele dane boravimo u zatvorenim prostorijama pa smo tako zakinuti za jedini prirodni način dobivanja toga vitamina  kojega u hrani  gotovo i nema.  Zato je pomanjkanje vitamina D diljem svijeta priznato kao jedna od najvećih i najpogubnijih epidemija našega doba koja se može brzo i jeftino spriječiti, ali za to nam je potrebno znanje koje je, posebno kad je riječ  o liječnicima, farmaceutima, stručnjacima za prehranu i jasno građanima, vrlo oskudno ili gotovo nikakvo. 

Autor: Ivan Soče
Naslov: MOĆVITAMINA D 
Nakladnik: SITIS d.o.o., Maribor
Broj stranica: 280
Format 15 x 21 cm
Uvez: šivan, tvrde korice

•    Što je vitamin D i kako se možda mijenja  u hormon?
•    Tko je najugroženiji zbog pomanjkanja vitamina D?
•    Koliko vitamina D trebamo i kako se njime možemo opskrbiti?
•    Na koje organe (na njih  34) i kako utječe vitamin D?
•    Koje su bolesti dokazano povezane s vitaminom D (opis 57 bolesti)?  

Stručne recenzije napisali su:

•    red. prof. dr. Iztok Takač, dr. med., savjetnik, voditelj Odjela za ginekologiju i perinatologiju KBC-a Maribor
•    dr. Martina Matovinović, dr. med., znanstvena suradnica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, specijalistica interne medicine, subspecijalistica endokrinologije i dijabetologije
•    dr. Irena Sedej, dipl. ing. prehrambene tehnologije, savjetnica za prehranu i stručno-istraživačka  suradnica za područje kliničke prehrane u Općoj bolnici u Novom Mestu
•    Špela Resnik, dr. med., specijalistica obiteljske medicine
•    dr. Dario Lasić, dipl. ing., Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Zagreb
•    dr. Andraž Dovnik, dr. med., KBC Maribor (tema njegova doktorata bio je vitamin D)
•    prim. doc. dr. Ante Barbir, dr. med., Zagreb

Cijena s PDV-om: 24,80 euraNijedna druga knjiga ne nudi toliko cjelovitih i vjerodostojnih informacija koje su potkrijepljene podacima iz  gotovo 600 znanstvenih istraživanja najuglednijih suvremenih znanstvenika.Više o sadržaju knjige i dijelove nekih poglavlja možete pročitati na internetskoj stranici www.mocvitaminad.com.

Pri kupnji nudimo 25 % popusta. 
Vašu narudžbu očekujemo na adresi: sitis@sitis-san.hr, a do tada srdačno vas pozdravljamo.

 

Napravite nešto dobro za sebe!
Ivan Soče
Obavijest ste dobili sukladno propisima o zaštiti potrošača na osnovu vaše prijave na internetskim stranicama poduzeća SITIS SAN d.o.o., na osnovu telefonske prijave, preporuke, ankete, suradnje u nagradnoj igri i drugim sličnim aktivnostima u našoj organizaciji odnosno iz javno dostupnih podataka. Ako ne želite primati naše poruke, molimo vas da kliknete na ODJAVI.