Što ste danas dobroga napravili za sebe?
Informacije za zdravje
17.01.2018 Ivan Soče
Poštovani!  

Sa veseljem i ponosom vas obavještavamo da smo našu internetsku stranicu potpuno preuredili. Na njoj ćete naći još više informacija i proizvoda za vaše zdravlje, kupovat ćete brže, jeftinije i lakše. Jednake funkcionalnosti su bez obzira da li ćete pretraživati na osobnom računalu, tablici ili mobitelu.

Postojeći korisnici možete upotrebljavati svoje dosadašnje korisničko ime (e-mail adresu), a morat ćete zahtijevati promjenu lozinke. Slijedite jednostavnim uputama koje je dobiti u vaš pretinac (provjerite i pretinac neželjene pošte).

Internetska stranica je napravljena po najnovijim sigurnosnim standardima, tako da su svi podaci  na sigurnom.

VIŠI I ČESTIJI POPUSTI

Pri naručivanje više komada jednakih proizvoda možete uštedjeti i do 10 %. Češće nego do sada moći ćete kupovati po akcijskim cijenama i uživati o drugim ugodnostima (pokloni, besplatni proizvodi isl.).

Povremeno ćemo vam slati kodove za posebne popuste. U postupku kupovanja ćete upisati kodu i program će vam automatski obračunati popust.

Ne želimo da bi vam bilo uskraćeno kupovati jeftinije, zato predlažemo da našu elektroničku adresu dodate na spisak sigurnih pošiljatelja, jer tako naša pošta neće završiti u pretincu neželjene pošte.

NIŽA GRANICA ZA KUPNJU BEZ TROŠKOVA SLANJA

Iznos nad koji vam ne zaračunavamo troškove slanja smo snizili od 250 na 200 kuna tako ćete moći u pravilu već kod dva proizvoda ovaj trošak preuzeti mi.

SVI NAČINI PLAĆANJA

Po predračunu: program će vam sam odmah poslati sve podatke za uplatu po predračunu, a naručeno šaljemo odmah poslije primanja potvrde o uplati ili kad novac stigne na naš račun.

Pouzećem: Dostavna služba GLS će vam dostaviti paket, a naručeno ćete platiti prilikom preuzimanja paketa.

Sa platnim karticama: Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron i American Express preko međunarodnog platnog sistema PayPal.

KLUB SITIS

Članstvo v Klubu SITIS je besplatno. Zbog osiguranja jedinstvenih cijena na tržištu sada su sve cijene jednake za članovi i nečlanove kluba. Zato smo kod nekih proizvoda, npr. pri Koraljnom kalciju VIVAN trajno spustili cijene na razinu klupskih cijena. Sigurno ćemo se pobrinuti da ćete kao član SITIS Kluba biti u privilegiranom položaju i dobi više od drugih.

I dalje kao i u proteklih 18 godina ostajemo predani skrbi za vaše zdravlje i sreću sa vjerodostojnim informacijama i proizvodima najbolje kakvoće.

 

Napravite nešto dobro za sebe!
Ivan

Obavijest ste dobili sukladno propisima o zaštiti potrošača na osnovu vaše prijave na internetskim stranicama poduzeća SITIS SAN d.o.o., na osnovu telefonske prijave, preporuke, ankete, suradnje u nagradnoj igri i drugim sličnim aktivnostima u našoj organizaciji odnosno iz javno dostupnih podataka. Ako ne želite primati naše poruke, molimo vas da kliknete na ODJAVI