Sada možete kupovati jeftinije, brže i lakše.

 

Poštovani!

S radošću i ponosom obavještavamo vas da smo našu internetsku stranicu potpuno preuredili. Od sada ćete na njoj pronaći još više informacija i proizvoda potrebnih za vaše zdravlje, kupovat ćete brže, jeftinije i lakše…  Pritom je funkcionalnost  jednaka bez obzira na to pretražujete li na osobnom računalu, tabletu ili mobitelu. Dosadašnji korisnici mogu upotrebljavati svoje dosadašnje korisničko ime (e-adresu), ali morat će zahtijevati promjenu lozinke. Potrebno je samo slijediti jednostavne upute koje ćete dobiti u vaš pretinac (provjerite i pretinac neželjene pošte). Internetska stranica oblikovana je prema najnovijim sigurnosnim standardima tako da su svi podaci sigurni.

VEĆI I ČEŠĆI POPUSTI 

Pri naručivanje više istovrsnih proizvoda možete uštedjeti i do 10 %. Češće ćete moći kupovati po akcijskim cijenama i uživati u drugim pogodnostima (pokloni, besplatni proizvodi i sl.). Povremeno ćemo vam slati kodove za posebne popuste. Tijekom postupka kupovanja upisat ćete kod, pa će program automatski obračunati popust. Nikomu ne  želimo uskratiti povoljniju i jeftiniju kupnju i zato predlažemo da našu elektroničku adresu uvrstite na popis sigurnih pošiljatelja jer tako naše obavijesti neće završiti u pretincu neželjene pošte.

NIŽA GRANICA ZA KUPNJU BEZ PLAĆANJA POŠTANSKIH TROŠKOVA

Iznos iznad kojeg ne zaračunavamo poštanske troškove snizili smo s 250 na 200 kuna, pa ćemo tako u pravilu već pri kupnji dva proizvoda ovaj trošak preuzeti mi.

SVI NAČINI PLAĆANJA

Predračunom: program će vam sam odmah poslati sve podatke za uplatu predračunom, a naručeno šaljemo odmah čim dobijemo potvrdu o uplati ili kad novac stigne na naš račun.
Pouzećem: dostavna služba GLS-a dostavit će vam paket, a naručeno ćete platiti pri preuzimanju pošiljke.
Platnim karticama: Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron te American Express posredstvom međunarodnoga platnog sustava PayPal.

KLUB SITIS 

Članstvo u Klubu SITIS je besplatno. Zbog osiguranja jedinstvenih cijena na tržištu, sada su sve cijene jednake i za članove i za nečlanove kluba. Zato smo nekim proizvodima, npr. koraljnom kalciju VIVAN, trajno snizili cijene na razinu klupskih. Možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti da, kao član Kluba SITIS, budete u privilegiranom položaju i dobijete više od ostalih. I dalje, kao i u proteklih 18 godina, predano se skrbimo za vaše zdravlje i sreću i to na temelju vjerodostojnih informacija i proizvoda najbolje kakvoće.  

I dalje kao i u proteklih 18 godina ostajemo predani skrbi za vaše zdravlje i sreću sa vjerodostojnim informacijama i proizvodima najbolje kakvoće!

Podijelite sa prijateljima